werken
 

      

 
 
 
 

Onze R&D-afdeling vervult een sleutelrol in de relatie met onze klanten. Ervaren, gediplomeerde koks maken er integraal deel van uit. Om snel nieuwe creaties te screenen op hun praktische haalbaarheid, beschikt ons R&D-centrum over aangepaste piloot apparatuur. Proefproducties laten toe om nauwgezet de overgang van ontwikkeling naar productie op te volgen.

Want snelheid is ons handelsmerk. Tijdens de ontwikkeling onderhouden we intensieve contacten met de R&D-afdeling van de klant. De testresultaten worden snel uitgewisseld en geëvalueerd. Zo kunnen bijsturingen vlot gebeuren.

Brainstormsessies zijn een beproefde manier om snel ideeën te leveren voor nieuwe projecten. Maar een realisatie hoeft niet steeds van nul te beginnen. Klanten kunnen ook putten uit de uitgebreide receptenbibliotheek die Noliko in de loop der jaren heeft opgebouwd.

Vanzelfsprekend is bij iedere samenwerking volledige confidentialiteit gegarandeerd.

Deskundig advies is de tweede troef van onze afdelingen Kwaliteitszorg en R&D. Hoe kan de klant bestaande bereidingen afstemmen op nieuwe wetgeving, bijvoorbeeld rond allergenen? En hoe omgaan met verschuivende consumentenvoorkeuren, zoals de vraag naar minder zout of calorieën?

Noliko werkt ook nauw samen met toonaangevende researchinstellingen en universiteiten. Want onze zoektocht naar kwaliteitsverbeteringen, organoleptische optimalisaties en nieuwe conserveringsmethoden stopt nooit. Zodat onze klanten steeds kunnen rekenen op een state-of-the-art resultaat dat de consument weet te overtuigen.