werken
 

      

 
 
 
 
 
 

Noliko is een sterk groeiend, internationaal actief voedingsbedrijf. We staan van oudsher sterk in de verwerking van oogstverse groenten en fruit. Onze tweede pijler sluit hier nauw bij aan: de bereiding van kant-en-klare voeding zoals soepen, sauzen, dips en pastaschotels.
Met een omzet van 200 mio euro behoort Noliko binnen deze segmenten tot de Europese top 5.

Noliko is uitgegroeid tot dé specialist in conserveren via warmtebehandeling. We combineren klassieke methodes als appertisatie (of sterilisatie) en pasteurisatie met een breed en up-to-date verpakkingsgamma.

Onze klanten zijn vooral retailers en andere voedingsbedrijven. Verkoop aan de consument onder onze eigen merknamen vormt slechts een klein deel van de omzet. Toch zijn de producten van Noliko wijd verspreid doorheen heel Europa. Dikwijls vinden ze als huismerk hun weg naar de consument, of als A-brand geproduceerd in opdracht van derden.
Daarnaast kent Noliko een sterke groei in de  horecamarkt en de grootkeukens.
En vanuit onze kernactiviteiten zijn we uiteraard een belangrijke toeleverancier van kwaliteitsingrediënten voor andere voedingsbedrijven.

Vanzelfsprekend staan bij al onze bedrijfsprocessen kwaliteit en food safety voorop. De aangevoerde grondstoffen voldoen aan strenge specificaties. Tijdens hun verwerking garandeert een performant intern borgingsysteem producten van topkwaliteit.

Uw product is bij ons in goede handen.